Doelstelling

SMA-Accountants is aangesloten bij de Vereniging Samenwerkende Registeraccountants en Accountant-Administratieconsulenten (SRA). Dankzij de strenge kwaliteitstoetsing van SRA kunnen wij een hoge mate van professionaliteit garanderen. Wij richten ons op grotere ondernemingen, overheidsinstanties en non-profitorganisaties in het topsegment van de markt.

SMA-Accountants is van mening dat iedere opdracht moet leiden tot een zo hoog mogelijke Ďreturn of investmentí voor onze opdrachtgevers. Elk van onze vestigingen herbergt jarenlange ervaring en veel specifieke kennis. U bent hierdoor verzekerd van toegankelijke, flexibele en deskundige dienstverlening, toegespitst op de situatie die voor u van belang is.

SMA-Accountants begeleidt haar cliŽnten op een professionele manier, waarbij continuÔteit een grote rol speelt. Daarom zetten wij een gespecialiseerde coŲrdinator in als uw directe aanspreekpunt. Wij kiezen voor helderheid en duidelijkheid, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent. SMA-Accountants is …cht Betrokken.

SMA-Accountants is toonaangevend op het gebied van financiŽle detachering. U vergroot uw flexibiliteit wanneer u specialisten naar behoefte kunt inzetten op momenten die u uitkomen. SMA-Accountants heeft alle expertise in huis om u de menskracht te leveren die u nodig heeft. Uiteraard houden we hierbij terdege rekening met uw wensen en uw organisatie, zodat u zo snel mogelijk de juiste persoon op de juiste plek aan het werk kunt zien.